[Prev] [Next] [Sisällys] [Luxor] [New] [Search] [Home]

ABC810:ssa on halkaisijaltaan 34 cm:n (14") kuvaruutu, jolla informaatio voidaan esittää kuudella eri värillä ( + valkoinen ja musta). Näyttöä voidaan käyttää myös aivan tavallisena väri-TV-vastaanottimena tai videosignaalin värimonitorina, esim. kuvanauhurin yhteydessä.

ABC815:ssa on 38 cm:n (15") kuvaruutu, jolla teksti ja grafiikka voidaan esittää yhdellä värillä (keltaisella) mustaa pohjaa vasten.

1.2 Käyttömahdollisuuksia

ABC800:a voidaa peruskokoonpanossaan soveltaa monilla erilaisilla käyttöalueilla. Käyttöalueet lisääntyvät huomattavasti, kun käytetään erilaisten ympäryslaitteiden liitäntämahdollisuuksia. Esim. suurten rekisterien käsittelyä varten levymuisti tai signaalinmuokkausta varten laajennusyksikkö kortteineen. Alla on lueteltu joitakin esimerkkejä siitä, kuinka ABC8 800:a voidaan soveltaa erilaisilla käyttöalueilla.

1.3 Laajennusmahdollisuudet

1.3.1 Tarkkuusgrafiikka

ABC800 voidaan laajentaa asentamalla näppäinyksikköön modulikortti tarkkuusgrafiikka varten. Kortti mahdollistaa esim. käyrien, piirrosten tai karttojen esittämisen 240 x 240 pisteen tarkkuudella. Grafiikka voidaan esittää myös värillisenä, mikäli ABC800 on liitetty näyttöön ABC810.


[Prev] [Next] [Sisällys] [Luxor] [New] [Search] [Home]
This page has been created by Sami Rautiainen.
Read the small print. Last updated September 03, 2020.